Beoplay EX Atelier Editions

Bang & Olufsen lanceert exclusieve Limited Edition Lime Green EX Earbuds

Hey mannen, heb je het al gehoord? Bang & Olufsen heeft zojuist hun nieuwste creatie gedropt: de Beoplay EX Atelier Editions. Dit zijn limited edition oortjes die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook geweldig klinken – zoals we gewend zijn van Bang & Olufsen. Maar wees er snel bij, want er wordt maar een vast aantal verkocht.

Stijvol design

Deze oortjes zijn een waar kunstwerk. Het Deense vakmanschap straalt ervan af. Het aluminium is op een unieke manier bewerkt, waardoor het net zo glanst als het geluid dat je ermee binnenkrijgt. Ook zijn ze niet alleen functioneel, maar ook modieus. Ze zijn zo uniek dat je ze zelfs onder de modecategorie kan scharen. Bang & Olufsen controleert elk detail zelf, om er zeker van te zijn dat het product aan hun hoge eisen voldoet. En dat is terug te zien.

Limited Edition Lime Green EX Earbuds
Bron: Bang & Olufsen

Limited edition

Wat deze limited edition oortjes nog specialer maakt, is dat ze slechts in een beperkt aantal geproduceerd worden. Als je een paar van deze oortjes reserveert, weet je zeker dat je iets hebt wat anderen nooit zullen hebben. Je zult er niemand anders op straat mee zien. Bang & Olufsen benadrukt dan ook dat dit echt unieke oordopjes zijn.

Hoog prijskaartje

Maar, deze exclusiviteit heeft wel een prijskaartje. Je moet diep in de buidel tasten voor deze Beoplay EX Atelier Editions, namelijk €699,-. Ze zijn voor nu alleen nog te reserveren en zullen op 24 februari uitkomen.

Ben je eenmaal de eigenaar van deze limited edition oortjes? Dan zal je er geen spijt van krijgen. Niet alleen omdat ze fantastisch klinken, maar ook omdat ze er geweldig uitzien. En laten we eerlijk zijn, een echte man wil iets hebben wat anderen niet hebben. Toch?

Meer gadgets voor mannen?

Check dan onze pagina over gadgets. Of bekijk meer lifestyle en fashion trends .

Meer lezen over:

Over de auteur

Ook populair