MR MARVIS Meninside.nl

MR MARVIS broeken review: Kopen of skippen?

Lees onze MR Marvis review. Objectief en niet gesponsord. Kun je MR Marvis kopen of kun je het beter skippen? Wij zochten het uit!

Yo mannen, vandaag pakken we de review van MR Marvis broeken aan. Dit Nederlandse merk uit Amsterdam is behoorlijk bekend. Vooral door die advertenties die overal opduiken. Dus, nieuwsgierig als we zijn, hebben Dylan en ik (Justin) een bestelling geplaatst. We bestelden twee broeken: 1x The Longs en 1x The Actives. Hier delen we hoe dat ging, hoe de broeken zitten, en of het de moeite waard is.

MR MARVIS Meninside.nl
MR MARVIS The Actives Deeps (Links) The Longs Deeps (Rechts)

Overzicht van het bestelde producten

We bestelden de volgende producten op de website:

The Longs – Deeps

 • Merk: MR MARVIS
 • Model: The Longs
 • Kleur: Deeps (Donkerblauw)
 • Maat: 32/32
 • Prijs: €109

The Actives – Deeps

 • Merk: MR MARVIS
 • Model: The Actives
 • Kleur: Deeps (Donkerblauw)
 • Maat: 32/32
 • Prijs: €139

Bestelproces en service

MR Marvis heeft een paar fysieke shops verspreid over Nederland, België en Duitsland, maar we hebben lekker makkelijk online besteld. Geen verplicht account aanmaken, wat best chill is als je nog niet helemaal zeker bent van een merk.

Allereerst valt ons op dat de website erg duidelijk is. De verschillende productlijnen worden goed uitgelicht en uitgelegd. Dit doet ons erg goed, want we zien bij veel webshops dat productlijnen niet altijd goed worden uitgelegd waardoor het vinden van het juiste kledingstuk nog wel eens complex kan worden

De website van MR Marvis geeft aan dat bestellingen voor 23:00 de volgende dag worden bezorgd. En dit klopt! Wij kozen er bewust voor om de bestelling wat later op de dag te doen om te kijken of het bovenstaande klopte. En ja hoor, de bestelling werd de volgende dag netjes geleverd.

Eerste indrukken

De bestelling komt in een doos die opengeklapt kan worden. Hierin vonden we onze twee broeken met een MR MARVIS magazine. De doos voelt stevig aan en ziet er verder ook netjes uit. Het viel wel op dat de kleding ‘los’ in de doos ligt en geen verpakking hebben.

Materiaal en pasvorm

Bij het uitpakken van de broeken konden we direct de kwaliteit en het materiaal voelen. Het materiaal voelt stevig en tegelijkertijd licht aan. Zowel The Longs als The Actives voelen degelijk aan zonder losse stofjes, wat wijst op goede afwerking.

Ze zitten goed, alleen moesten we een kortere lengtemaat nemen dan normaal. Dus keep that in mind als je bestelt. Deze tip kregen we namelijk van een maat van ons. Die in het verleden zijn eerste bestelling van broeken heeft teruggestuurd voor een kortere lengtemaat.

Bij het eerste keer aan doen van de broeken zijn we direct tevreden. De broeken sluiten goed aan bij onze lichamen. Zowel bij de taille als bij de enkels vallen de broeken goed bij ons. We kunnen er lekker in bewegen en de broeken blijven tijdens het lopen ook goed zitten.

MR MARVIS Broek
MR MARVIS The Longs Deeps

Onderhoud en verzorging

Beide broeken zijn makkelijk te onderhouden als we de labels moeten geloven. We kunnen op dit moment nog niet vertellen hoe onze broeken zijn over een langere periode. Wel zien we online reviews voorbij komen dat de kleur en het materiaal minder wordt na een paar wasbeurten.

We willen dit de komende periode goed in de gaten houden en komen in de toekomst met een update of dit ook bij ons het geval is.

Voordelen en nadelen

Dylan en ik hebben kort gezeten om een lijst met voordelen en nadelen te maken. We kwamen tot het volgende:

Voordelen

 • Duidelijke website
 • Supersnelle levering
 • Goede service
 • Goed materiaal
 • Goede pasvorm

Nadelen

 • Moesten een kortere lengte nemen dan gewoonlijk
 • Reviews op Google geven aan dat het materiaal minder wordt na het wassen

Beoordeling en score

MR MARVIS heeft bij ons een goede indruk achtergelaten. De twee bestelde broeken zitten als gegoten, al moesten we een kortere lengtemaat kiezen dan normaal.

De kwaliteit van de broeken is goed en ook over de pasvorm zijn we erg tevreden. Dit geldt voor de The Longs als voor The Actives. Verder is de website erg duidelijk en is de bezorging erg snel.

Voor mannen die op zoek zijn naar betrouwbare broeken zonder gedoe, is MR Marvis zeker het overwegen waard. Maar vergeet niet, als je twijfelt over de maat, loop dan liever even binnen bij een winkel.

Eindscore: 8.5

Meer lezen over: ,

Over de auteur

Ook populair