Audi e-tron GT Competition wit

De Audi e-tron GT Competition: de volgende generatie elektrische luxe sportauto

De Audi e-tron GT Competition is de nieuwste en indrukwekkendste elektrische sportauto van het geliefde Audi. Deze nieuwe beest staat garant voor explosieve prestaties, elegante design en de allernieuwste technologie. Als de meest krachtige uitvoering van de Audi e-tron GT-lijn, is de Competition de belichaming van de toekomst van sportauto’s.

Krachtige prestaties

De Audi e-tron GT Competition beschikt over twee elektromotoren die samen 637 pk kunnen genereren. Hierdoor heb je slechts 3,3 seconden nog om van 0 naar 100 km/u te accelereren. Ook het bereik van deze Audi is indrukwekkend: meer dan 400 kilometer met een opgeladen accu!

Strak design voor snelheid

De Audi e-tron GT Competition heeft een strak en aerodynamisch design dat in lijn ligt met de kenmerkende stijl van Audi. De auto heeft een lage en brede carrosserie, met een unieke, sportieve uitstraling. Het interieur is even elegant als het exterieur, met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologie.

Audi e-tron GT Competition nieuwe generatie elektrische auto

De Audi e-tron GT Competition is een opwindende en veelzijdige sportauto die de toekomst van de auto-industrie gaat veranderen. Met zijn krachtige prestaties, elegante design en geavanceerde technologieën is de e-tron GT Competition een auto die zowel duurzaam als krachtig is. Als je op zoek bent naar een elektrische sportauto van de volgende generatie, dan is de Audi e-tron GT Competition zeker het overwegen waard.

Audi e-tron GT Competition achterkant
Bron: Audi
Meer lezen over:

Over de auteur

Ook populair