Rituals douchegel en doucheschuim voor mannen

Beste Rituals douchegel en doucheschuim voor mannen

Op zoek naar de beste Rituals douchegels of douchechuim voor mannen? Let dan goed op! Wij vroegen aan 20 mannen naar hun favoriete douchegels van Rituals en dit zijn de 3 meest populaire douchegels voor mannen:

Rituals HOMME Foaming Shower Gel
Foto: Rituals

1. Rituals HOMME Foaming Shower Gel

Misschien had je het al verwacht, maar de Rituals Homme Foaming Shower Gel is de meest populaire lijn onder de mannen. De lijn kent een heerlijke verfrissende werking, wat wij mannen enorm lekker vinden.

De collectie is ook speciaal gemaakt voor mannen en dat merken we direct. De ingrediënten zorgen voor een rijke schuimlaag, terwijl de ingrediënten zorgen voor een kalmerend gevoel.

Ben je op zoek naar de populairste mannendouchegel van Rituals? Ga dan voor de HommeFoaming Shower Gel.

Sport Foaming Shower Gel
Foto: Rituals

2. SPORT Foaming Shower Gel

De Sport Foaming Shower Gel is speciaal gemaakt voor onder andere de actieve man. Het is de ideale douchgel voor een frisse geur. Ook de Sport Foaming Shower Gel schuimt lekker en verspreid een heerlijke geur. Ideaal om de dag fris te beginnen.

Mannen gaven aan dit een heerlijke geur te vinden. Zelfs vrouwen geven aan dat ze dit een heerlijke douchegel voor mannen vinden. Doe je veel aan sport of zoek je gewoon een frisse en sportieve geur in een douchegel? Kies dan de Sport Foaming Shower Gel.

THE RITUAL OF HAMMAM Foaming Shower Gel
Foto: Rituals

3. THE RITUAL OF HAMMAM Foaming Shower Gel

De THE RITUAL OF HAMMAM Foaming Shower Gel is voor zowel mannen als vrouwen een heerlijke douchegel. Wel moeten we benadrukken dat veel mannen aangeven dat ze deze douchegel minder mannelijk vinden dan de SPORTS en HOMME lijnen.

De geur is door de Eucalyptus en Rozemarijn erg fris en zacht tegelijkertijd. Niets voor niets heet te deze lijn Hammam. En we begrijpen helemaal waarom. Op zoek naar een zacht en frisse geur? Dan is de THE RITUAL OF HAMMAM Foaming Shower Gel de douchegel voor jou!

Limited editions en collecties

Rituals heeft door de jaren heen diverse limited editions gehad die alleen tijdelijk verkrijgbaar waren. Ook zijn collecties aangepast, weggehaald of juist toegevoegd. Het kan dus goed zijn dat je op de website van Rituals nieuwe mannencollecties kan tegenkomen.

Wat is de beste Rituals douchegel voor mannen?

Rituals HOMME Foaming Shower Gel

De Rituals HOMME Foaming Shower Gel is de meest populaire Rituals douchegel voor mannen. Op plek twee staat de SPORT Foaming Shower Gel en op plek drie de THE RITUAL OF HAMMAM Foaming Shower Gel. Alle douchegels zijn te koop op de website van Rituals of online te vinden in webshops.

Meer over gezondheid, lichaam of voeding?

Bekijk dan onze collectie artikelen over gezondheid op Meninside. Zoek je meer leuke inspiratie in de gezondheid? Ga dan bijvoorbeeld eens naar voeding of lichaam.

Meer lezen over: , ,

Over de auteur

Ook populair