Johnny Depp - Dior Sauvage

Johnny Depp tekent duurste parfumdeal ooit!

Wat maakt Dior Sauvage zo’n daverend succes? Het antwoord is simpel: Johnny Depp! Deze spraakmakende acteur en muzikant is al sinds 2015 hét gezicht van Dior Sauvage en heeft een essentiële rol gespeeld in het transformeren van deze geur tot de bestverkochte parfum van 2022.

Recordbrekende parfumdeal: $20 miljoen voor Johnny Depp

Dior waardeert de impact van Depp enorm en heeft hem daarom een fonkelnieuw 3-jarig contract aangeboden. De ster van Pirates of the Caribbean heeft zonder aarzeling zijn handtekening gezet, waarmee hij niet alleen zijn lucratieve bijbaan behoudt, maar ook maar liefst $ 20 miljoen in etappes ontvangt. Oftewel, de duurste parfumdeal ooit!

Johnny Depp, de koning van de parfumdeals

En laten we even vergelijken: Robert Pattinson mocht dan wel een megadeal van $ 12 miljoen scoren met Dior Homme, maar daar kan hij niet tippen aan Depp. Brad Pitt moet het zelfs doen met een bescheiden bedrag van zo’n $ 7 miljoen voor zijn contract met Chanel. Johnny Depp is duidelijk de koning van de parfumdeals!

Zelfs tijdens de veelbesproken rechtszaak van Depp tegen zijn ex-vrouw Amber Heard, heeft Dior hem niet in de steek gelaten. Ze hebben hem tot het bittere eind gesteund. En wat blijkt? Terwijl het juridische gevecht in volle gang was, steeg de parfum- en cosmeticadivisie van Dior’s moederbedrijf zelfs met 13%. Negatieve aandacht heeft hen zeker niet gekwetst!

Dior’s alles-uit-de-kast aanpak voor Sauvage

Om de Sauvage-lijn tot een succes te maken, heeft Dior alle zeilen bijgezet. Ze hebben geïnvesteerd in indrukwekkende tv-commercials, spraakmakende reclamecampagnes en het aantrekken van ambassadeurs. Het modehuis, eigendom van LVMH-topman Bernard Arnault, de rijkste man ter wereld, heeft niet alleen Johnny Depp aan boord gehaald, maar ook andere A-listers zoals PSG-profvoetballer Kylian Mbappé.

Het imago van Johnny Depp: de sleutel tot succes

Arnault noemde “het imago van Johnny Depp” een van de belangrijkste redenen waarom Dior Sauvage “een opmerkelijk succes” is. De betrokkenheid van Johnny Depp bij Dior Sauvage heeft veel aandacht en interesse gegenereerd vanwege zijn status als prominente acteur. De campagnes met Depp waren filmisch en visueel adembenemend, waarbij de ruige en avontuurlijke geest van de geur perfect werd weergegeven.

Maak je klaar voor een geurig avontuur met Dior Sauvage!

Dus heren, maak je klaar voor een geurig avontuur met Dior Sauvage, waar Johnny Depp de weg wijst naar stijl, klasse en onweerstaanbaarheid. Met deze legendarische combinatie ben je verzekerd van een opmerkelijke geurervaring die je overal mee naartoe neemt!

Meer lezen over: , , ,

Over de auteur

Ook populair