Ferrari Purosangue

Ferrari Purosangue: De allerduurste SUV ooit

Om maar direct met de deur in huis te vallen: De nieuwe Ferrari Purosangue is vanaf nu de allerduurste SUV die je kunt kopen. En mannen, dat is heel handig. Want naast je sportieve LaFerrari, heb je nu ook een dure en luxe SUV om boodschappen te doen. Ideaal toch?

Duurste SUV ooit

De nieuwe Ferrari Purosangue heeft een waarde van 375.000 euro. Daarmee is de Ferrari duurder dan de Lamborghini Urus die 215.000 euro kost en de Rolls-Royce Cullinan die maar liefst 330.000 euro kost. Maar wie betaalt er nu 375.000 euro voor een SUV? En wat krijg je eigenlijk voor dit geld?

Ferrari Purosangue achterkant
Foto: Ferrari

Stijlvolle verhoogde supercar

Als je naar de foto’s kijkt van de nieuwe SUV, dan lijkt het net op een verhoogde supercar. De stijlvolle en iconische lijnen zie je overal in het design terug. Net als het wereldberoemde gele logo van het Italiaanse automerk. Opvallend is de ruimte die de auto heeft. Zo heb je zowel voorin als achterin veel ruimte om je heen. Kortom, de nieuwe Ferrari Purosangue is de gouden mix van een hoge SUV en een stijlvolle supercar.

Hoe snel is de nieuwe Ferrari Purosangue?

Bij Ferrari hoef je nooit zorgen te maken om de prestaties en ook dit keer niet. De Ferrari Purosangue heeft maar liefst 715 PK! Dat is een indrukwekkend aantal en goed om in 3,3 seconden te versnellen naar 100 kilometer per uur. Dat is allemaal het resultaat van een goed ontworpen SUV en een brullende 6,5-liter V12 blok.

Ferrari Purosangue interieur
Foto: Ferrari

Meer autonieuws?

Kijk dan eens naar onze autopagina of onze Formule 1 artikelen. Ook interessant: De Audi e-tron GT Competition: de volgende generatie elektrische luxe sportauto.

Meer lezen over: , ,

Over de auteur

Ook populair